top of page
IMG_20210806_213824.jpg

FJELLETS MAGI

Det hele startet i 2021 da vi bestemte oss for å arrangere Riasten Rainbow Retreat. Vi samlet gode venner på fjellhytten vår og danset rundt bålet til utsikten av de majesetiske fjellene i Sylan. Gjennom workshops og samvær ble intensjonen satt. Vi skulle knytte sterkere bånd til hverandre og naturen gjennom skaping og deling av kunnskap og musikk. Etter tre knappe dager i fjellheimen var konklusjonen klar: dette måtte bli en tradisjon!

IMG_20220809_112115.jpg

MAGIEN VOKSER

Året etter var vi dobbelt så mange. På sensommeren strømmet folk til et konsept de hadde hørt mye om i løpet av det siste året. Det var duket for Risten Rainbow Retreat Returns (RRRR). Med én ekstra dag og utvidet program ble det enda mer rom for alle deltagernes bidrag. Fra jam-session til myrbad, workshops på økofilosofi, sex-positivitet og norsk folkedans, alt toppet med båldans og sauna rave. RRRR viste oss at konseptet fortsatt hadde potensiale og folk var sultne på mer.

IMG_20230811_165956.jpg

FRA FJELL TIL KYST

Etter to år med natur, dans og ritualer i fjellheimen så vi at tiden var moden for et nytt konsept. Vi så til kysten for inspirasjon, og langt uti Trøndelags havgap så vi potensiale i den nyetablerte øko-gården Fjordbruket. Her hadde vi mer plass til å boltre oss og kunne invitere flere til tredje mini-festival i rekka: FjordFest '23. Med hjemmesnekret utedo, utekjøkken, bar og scene kunne nesten hundre deltagere fra nær og fjern nyte en liten uke med kystmagi. Fra foredrag på animisme og skeive guder til buldring og stjernetitting, hadde samlingen sitt klimaks i en storslått båldans med musikk til soloppgang. Vi hadde funnet oss et nytt hjem.

Skjermbilde 2023-04-26 kl. 18.19.49.png

AFTER MOVIES

bottom of page